Salome_1
EINDPRODUCT Salome wraparound lo res

Salomé – Jojanneke Buschgens

 19,95

BOEK10|2017 – najaar

SALOMÉ van Jojanneke Buschgens wordt 9 december gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn, tijdens de BOEK10 schrijversdag.

Wil jij het boek als eerste ontvangen?

Je kunt het alvast reserveren. Jojanneke signeert haar boek, voor jou, direct na de lancering (9 december) en wij zorgen ervoor dat het boek z.s.m. bij je op de deurmat valt. Wil je een persoonlijke boodschap? Voor iemand in het bijzonder? Geef dit dan door in de opmerkingen van het winkelmandje.

Productbeschrijving

Twee levens. Twee vrouwen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Beide vrouwen verlangen naar een kind. Britt droomt over het kind dat maar niet wordt verwekt, Julia hunkert naar het kind dat zij verloor. Wanhopig proberen ze het tij te keren. Terwijl Britt besluit het geluk eigenhandig af te dwingen, zoekt Julia troost in de armen van een ongrijpbare minnaar. Hun keuzes voelen, ondanks het schuldige randje, bevrijdend. Totdat duidelijk wordt dat niets is wat het lijkt en terugdraaien geen optie is. Opnieuw moeten beide vrouwen keuzes maken. Of is het te laat?

Salomé: een verhaal over liefde, verlies, verleiding en verwoesting.

Twee vrouwen. Twee levens. Eén tragedie die ze samenbrengt…

Extra informatie

Auteur

Jojanneke Buschgens

ISBN

978-94-92115-50-8

Jaar van uitgave

2017

Aantal pagina's

326

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salomé – Jojanneke Buschgens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *