De Kronieken van Ginder | Deel 1 en 2

 24,95

BOEK10|2017 – najaar

BLEKE DEMONEN van Sonn Franken is 9 december gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn, tijdens de BOEK10 schrijversdag.

Heb jij deel 1 nog niet gelezen? Dan kun je deze mee bestellen voor slechts € 7,-  Je betaalt dan een setprijs van € 24,95 ipv € 35,90 (let op: er zijn een beperkt aantal boeken beschikbaar voor deze actie).

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Deel 1 | De Oversteek

Kees is een jongeman die in het hedendaagse leven staat, maar regelmatig uit dat leven wegvlucht door het lezen van fantasieboeken. Wanneer Kees een ongeluk op zijn werk krijgt, raakt hij in coma en hij ontwaakt in zijn eigen fantasieboek waar hij tot één van de hoofdrolspelers uitgroeit.
“De Oversteek” is een boek dat zich op de tweesprong van fantasie en realiteit bevindt.
Reis door een vreemde wereld, vorm je een beeld van de landschappen en omgevingen in detailomschrijvingen en laat je leiden door de fantasie van de schrijver op deze wonderlijke ontdekkingsreis. Ontmoet de meest vreemde creaturen en sluit de wonderlijkste vriendschappen. Stel je open voor alles dat onze moderne maatschappij ontgaat.

Deel 2 | Bleke Demonen

Nadat Akam en zijn vrienden de Kwade Godin hebben verslagen, verwachten ze dat de rust wederkeert op hun wereld. Niets blijkt minder waar te zijn. Het kwade waart nog altijd rond, dit keer in de gedaante van bleke vreemdelingen die het vermogen hebben om de geest van anderen te beïnvloeden. Er is altijd hoop. Er is altijd ruimte om tegen welk onrecht dan ook te vechten. Dit verhaal toont hoe dun de scheidslijn is tussen goed en kwaad. Tevens laat het zien dat een volk niet geheel slecht kan zijn. Bedrog, machtswellust of de honger naar bezittingen overwinnen nooit voor eeuwig, onder welke deken van geloof of achtergrond je ze ook verbergt.

Het zijn vreemde mannen die de wereld willen strippen van haar geschiedenis

Extra informatie

Auteur

Sonn Franken

ISBN

978-94-92115-25-6 en 978-94-92115-43-0

Jaar van uitgave

2017

Aantal pagina's

308 en 308

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Kronieken van Ginder | Deel 1 en 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…