Nadja en Najib & Allard en de magische zuurstok

 21,95

Wil je allebei jeugdboeken van Fiona Hack bestellen? Profiteer dan nu van de combinatiekorting en betaal slechts € 21,95 ipv € 28,90.

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Nadja en Najib

In Naburia woont de Koninklijke tweeling Najib en Nadja. Najib wil wetenschapper worden in plaats van koning, terwijl Nadja wil vechten met het zwaard, paardrijden en meedenken met haar vader, koning Victor, wanneer de minister van piratenzaken langskomt. In plaats daarvan moet ze trouwen met prins Wilbert en voor altijd theedrinken en borduren. Nadja en Najib hebben een plan. Heeft Najib de moed om het plan te laten lukken? Kan Nadja haar ouders laten inzien dat zij meer kan dan borduren? Alles lijkt goed te gaan tot op een dag koning Angus van het buureiland Verburitius een deal sluit met een groep piraten.

Een oude kwestie die vraagt om wraak, een machtsspel tussen twee koningen en een tweeling die hun lot willen ontlopen, maakt dit verhaal spannend tot de laatste letter.

Allard en de magische zuurstok

Allard heeft alles wat hij zich kan wensen. Toch verveelt hij zich. Behalve zijn spelcomputer heeft hij geen vrienden en zijn ouders hebben het te druk met hun advocatenkantoor. Zelfs de au pair, uit Rusland, heeft geen aandacht voor hem. Hij wil graag een held zijn, dan hoeft hij de pestkoppen uit zijn klas niet meer te zien. Als hij op de kermis een bijzondere zuurstok krijgt, wordt alles anders.

Allard en de magische zuurstok, een verhaal om over na te denken

Extra informatie

Auteur

Sonn Franken

ISBN

978-94-92115-25-6 en 978-94-92115-43-0

Jaar van uitgave

2017

Aantal pagina's

308 en 308

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nadja en Najib & Allard en de magische zuurstok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…