Midland 2 | Het pact

 22,95

Midland 2 van Marguerita Le Roy wordt 11 mei gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn. Je kunt al een gesigneerd boek reserveren. Wil je een speciale boodschap of op naam? Geef dit door in het winkelmandje bij de opmerkingen. Het boek ligt dan 11 mei voor je klaar tijdens het SchrijfEvent BOEK10 (keuze: afhalen) of valt na de lancering gesigneerd op je deurmat (keuze: verzenden).

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

Hoe beëindig je het oneindige?

Na haar confrontatie met Caleb ontdekt Sammy dat zijn verraad verder gaat dan ze dacht. Om haar te verslaan, deed hij het ondenkbare: hij bevrijdde acht meedogenloze zielen die duizenden jaren geleden naar Midland zijn verbannen. Ze moet voorkomen dat hij samen met hen de grimmige wereld uit haar nachtmerries verlaat.

Caleb is al lang niet meer het jongetje dat Sammy achterliet. Het moment dat hij de aanval op haar opende, creëerde hij echter meer dan één vijand. Zijn daden trekken de aandacht van hogere machten die vastbesloten zijn hem tegen te houden. In een constant gevecht om zijn lichaam en geest moet hij hen een stap voorblijven, terwijl hij Sammy langzaam maar zeker alles afneemt wat haar lief is.

Midland 2 – Het pact is een verhaal over loslaten,
opoffering en het verlangen naar vrijheid.

Extra informatie

Auteur

Marguerita Le Roy

ISBN

978-94-92115-92-8

Jaar van uitgave

2019

Aantal pagina's

570

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Midland 2 | Het pact” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…