Midland | De terugkeer – Marguerita Le Roy

 21,95

BOEK10|2017 – najaar

MIDLAND | DE TERUGKEER van Marguerita Le Roy wordt 9 december gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn, tijdens de BOEK10 schrijversdag.

Wil jij het boek als eerste ontvangen?

Je kunt het alvast reserveren. Marguerita signeert haar boek, voor jou, direct na de lancering (9 december) en wij zorgen ervoor dat het boek z.s.m. bij jou op de deurmat valt. Wil je een persoonlijke boodschap? Voor iemand in het bijzonder? Geef dit dan door in de opmerkingen van het winkelmandje.

Beschrijving

Wanneer Sammy beseft dat ze elke ochtend ontwaakt met schrammen en kneuzingen die ze in de duistere wereld uit haar nachtmerries heeft opgelopen, vreest ze dat ze krankzinnig wordt. Naarmate de ernst van de verwondingen toeneemt, rest haar echter geen andere keuze dan deze serieus te nemen. Samen met haar beste vriend Matt probeert ze te achterhalen wat haar dromen betekenen. Hun zoektocht leidt hen naar Daron, iemand die haar zowel in haar slaap als in het dagelijks leven de stuipen op het lijf jaagt, en die beweert hetzelfde door te maken als zij. Hoewel Sammy liever uit zijn buurt blijft, ziet ze zich gedwongen zijn hulp te aanvaarden.  In het gezelschap van een man die ze niet vertrouwt, betreedt ze een wereld die eeuwenlang voor de mensheid wordt verborgen. Een wereld waar zelfs de doden onwelkom zijn.

Midland – De terugkeer is een verhaal over vriendschap, verlies en verraad.

Als de grenzen tussen dromen en realiteit vervagen, waar vertrouw je dan op?

Extra informatie

Auteur

Marguerita Le Roy

ISBN

978-94-92115-49-2

Jaar van uitgave

2017

Aantal pagina's

529

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Midland | De terugkeer – Marguerita Le Roy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…