Aanbieding!

De vervloekte roeping & Het eerste eiland

 45,90  39,95

De kronieken van Azeria
VALTADA
Deel I & II

Zaterdag 2 maart is de lancering van de tweeluik “De vervloekte roeping” & “Het eerste eiland”, tijdens Fantasy/SciFi Delft. Kunt je hier niet bij aanwezig zijn en wil jij dit boek als een van de eerste op je deurmat ontvangen? Reserveer het boek dan snel en wij zorgen dat er vanaf 5 maart een door de auteur gesigneerd exemplaar op je deurmat valt.

In de presale is de tweeluik van € 45,90 voor € 39,95. Deze presale aanbieding is geldig t/m 28 februari. Mis het niet!

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De vervloekte roeping I

Een pelgrim, een jaagster, een ontdekkingsreiziger en een stalmeid. Vier levens staan op hun kop wanneer een vreemde kracht hen naar een heilig eiland roept. Niemand weet welk pad van het lot ze bewandelen: jagen ze de liefde na, zijn ze op zoek naar de oorsprong van het leven of zijn ze vooral op de vlucht voor die monsterlijke schaduw die hen allen naar het leven staat?

‘De vervloekte roeping’ is het eerste deel van een tweeluik, een reis die zich begeeft op de grens tussen twee werelden: die van de nara en die van de magie zoals ze ooit door de Godinne bedoeld is. Een avontuurlijk, spannend en meeslepend verhaal over monsters, magiërs, elfjes en heldendom.

Het eerste eiland II

Voordat onze helden hun reis naar Vyrendia voltooien wacht hen een laatste obstakel in Azeria: het raadselachtige woud van Shîm. Onder die donkere bomen kan de schaduwdemon hen niet volgen, maar hun eigen magie zal daar onbruikbaar zijn. Het woud van Shîm oogt op het eerste gezicht als een wonder, maar al snel blijkt dat er duistere spreuken tussen de stammen dwalen. Slagen ze erin om ongeschonden het woud te doorkruisen?
En wanneer Azeria eindelijk wordt achtergelaten, wie zal dan de donkere zee bedwingen? Wie van hen is de gezochte derde magiër?

‘Het eerste eiland’ is het slotstuk van een tweeluik, een reis die zich begeeft op de grens tussen twee werelden: die van de nara en die van de magie zoals ze ooit door de Godinne bedoeld is. Een avontuurlijk, spannend en meeslepend verhaal over monsters, toverwouden, goden en heldenoffers.

Extra informatie

Auteur

Garvin Pouw

Jaar van uitgave

2019

ISBN
Aantal pagina's

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De vervloekte roeping & Het eerste eiland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…