NOVEMBER AANBIEDING 2 | Beperkt geldig

 19,99

Zolang de voorraad strekt (in het magazijn van de uitgever)

Categorie:

Beschrijving

Tijdelijk is deze toffe set verkrijgbaar van € 39,98 voor € 19,99.

Twee keer een 4-in-1 thrillernovelle

ZWARTE SNEEUW
David & Sara | Miriam Lucia
Christa komt op een koude winteravond het van huis weggelopen jongetje David tegen. Ze zet alles op alles om hem en ook zijn zusje Sara te redden uit een erbarmelijke thuissituatie. Doet zij dit voor de kinderen, of ook om haar persoonlijke verlies een plaats te geven? Ze krijgt hulp van haar beste vriendin Esther en collega Pim, maar brengt hen daarmee wel in gevaar.

Noorderlichtvrouw | Luc Vos
Een ijskoud avontuur in Noorwegen. Twee vriendinnen, op weg naar het Noorderlicht. Alleen. Op een boot met een man. Hij is een beetje vreemd. Is hij te vertrouwen? Zullen ze het Noorderlicht zien, zoals gepland? In ieder geval verloopt de reis heel anders dan verwacht. En het is ijs– en ijskoud.

Altijd rustig blijven | Annemarie Ros
Wat doet een 18-jarig meisje als ze ineens aandacht krijgt van een oudere jongen, terwijl haar leeftijdsgenoten haar links laten liggen? Wat er ook gebeurt, ze moet altijd rustig blijven, heeft ze van haar vader geleerd. Maar lukt dat haar als iedereen haar in de steek lijkt te laten?

Het Boek | Jacob Dens
Een ongelezen boek, een verdoken hartstocht en een psychiatrisch verleden: op Davids levenspad smelten die drie elementen samen tot een toxisch brouwsel. David strijdt voor zijn ziel in een weekend waarin de lijnen tussen schrift, psychose en realiteit steeds moeilijker te onderscheiden blijken.

FATALE ONTMOETING
Het oog van de storm | Lisanne Stokreef
Als Daniëlle met haar zoon Max in een sneeuwstorm belandt, zoekt ze haar toevlucht in een verlaten huis. Algauw blijkt dat ze niet alleen zijn en dat de storm buiten niet hun grootste zorg is …

De dood in oktober | Karel Bedert
‘Ik heb iemand doodgeschoten, is het niet?’
Twintig jaar na de feiten gaat Laura op zoek naar de moordenaar die haar aanstaande schoonbroer de dag voor zijn huwelijk heeft omgebracht. Ze brengt daarbij waarheden over haar vrienden en over zichzelf aan het licht die ze misschien liever niet had gekend en zet zo ongewild een bloedige reeks gebeurtenissen in gang.

Besef | Roan Botman
De enigszins neurotische Vincent woont en werkt in het Overkijkhotel. Hij is de nachtwaker van het hotel en is gelukkig in deze eenzame rol. Alles gebeurt op zijn manier en volgens zijn werkwijze. Als op een nacht een vader en dochter in checken, wordt Vincent herinnerd aan gebeurtenissen uit zijn verleden. Hoe meer hij de dochter leert kennen, blijken ze eenzelfde talent te hebben en wordt zijn verleden de ware kwelgeest.

De tantalusmoorden | Alexander Olbrechts
Een vrouw wordt wakker op de bodem van een put met alleen een mobiele telefoon. Ze heeft 1 euro belkrediet om haar leven te redden. Slechts één man kan haar helpen.
Roland ontvangt haar berichten op zijn telefoon. Op dat moment lijkt het of zijn verleden en de oude tantalusmoorden heropleven. Lukt het Roland om zijn verleden achter zich te laten, of slokken de tantalusmoorden hem opnieuw volledig op?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NOVEMBER AANBIEDING 2 | Beperkt geldig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…