Ons team (under construction)

Team Godijn Publishing

Creatief
Inspiratie
Passie
Motiveren
Redigeren
Samen
Leren
Schrijfplezier

Middeleeuwse partner

Gerti de Koeijer

Redactie

Alice Bakker

Redigeren is zeer kritisch lezen, iets wat ik met heel veel plezier doe. Mijn liefde voor mijn rode BIC is groot en als ik zie hoe de verhalen sterker worden door een paar kleine aanpassingen ben ik heel trots. Ik ben freelance tekstschrijver, redacteur en auteur. Altijd ben ik daarom met woorden bezig, mijn grootste hobby. Naast mijn werk als freelancer verschijnt binnenkort binnen Boek10 mijn debuut, publiceerde ik diverse verhalen in verhalenbundels en heb ik mooie schrijfprojecten op mijn naam staan.

Uitgever

Elly Godijn

Na een heftige gebeurtenis in mijn leven, neem ik in 2011 een andere afslag. Het wordt een lange wandeling met een gouden randje, vol emoties, dankbaarheid en bewustwording. Ik ontwikkel mij tot een professionele uitgever die respect, eerlijkheid, communicatie, hard werken en enthousiasme hoog in het vaandel heeft staan. Met een fantastisch team om mij heen waarmee ik samenwerk.

Naast uitgever blijf ik ook auteur; ik schrijf o.a. korte verhalen, persberichten, toneelrecensies voor het NHD, toneelscripts en ik hoop in 2017 eindelijk mijn debuut te lanceren.

Toneel | Schrijven | Columniste | Spiritueel | Dankbaar | Ram | Bewust

Redactie

Volgt

Vormgever

Volgt

Volgt ...

Communicatie

Esmeralda van Belle

Vormgever

Jeroen Mies

Jeroen Mies, volgt ...

Redactie

Ellis Bell

Voor het redigeren van de boeken bij Godijn Publishing, maak ik gebruik van mijn ervaring tijdens mijn opleiding Algemene Letteren, aan de VU in Amsterdam, in de Nederlandse Literatuur en Editiewetenschappen. Voeg daarbij mijn genot van een creatief en juist gebruik van de Nederlandse taal en je begrijpt waarom ik het een fijne taak vindt om de boeken die uitgegeven worden door Godijn Publishing te redigeren.  Ik vind het een dankbare taak om het proces van een schrijver begeleiden om zijn of haar boek nog beter te maken en samen de puntjes op de i te zetten, zodat de lezer er uiteindelijk van gaat smullen.  Ik geniet van het overleg met de schrijver, ik geniet ervan toch nog wat spelfouten te vinden en te corrigeren en om zinnen nog beter te laten lopen.  Ook kijk ik graag naar de logica in het verhaal: hoe is de opbouw, is het geloofwaardig? Daar discussieer ik graag over met de schrijver. Altijd met het doel voor ogen: de schrijfstijl van de schrijver in ere te houden en het boek te optimaliseren.

Redactie

Volgt