Schrijfprojecten

SCHRIJF JIJ MEE AAN '28 BLAUWE VIOLEN'

Schrijf jij mee in de nieuwe 'cijfer-serie'? Een vervolg op 'Vijftien Gezichten', ‘Vijfentwintig Obsessies’, '23x Zwart Licht' en '19x Soms Niet'.

  • Het verhaal bevat tussen de 2.000 – 5.000 woorden.
  • Je verhaal moet passen in het thema.
  • Je staat er voor open om aan de slag te gaan met de feedback en je verhaal meerdere malen te herschrijven, zodat deze nog sterker wordt.
  • Godijn Publishing behoudt zich het recht om gedurende het traject een verhaal alsnog niet in de bundel te plaatsen, mits daar een gegronde reden voor is.

Heb jij interesse om mee te schrijven? Vraag dan de uitgebreide informatie op via info@godijnpublishing.nl Wordt jouw verhaal uitgekozen en past het in de bundel, dan gaan wij met jou het traject naar publicatie in.

Er kunnen in totaal 28 schrijvers meedoen. Ben jij één van deze schrijvers?


 

'19x SOMS NIET'

We zijn gestart en we streven ernaar om deze verhalenbundel in het najaar van 2017 te lanceren. Houd de website in de gaten of onze Facebookpagina GP Schrijfprojecten

omslagfoto

De 19 schrijvers zijn gevonden. Het openingsverhaal wordt verzorgd door Lily Mitchell (Silvia van Gimst) bekend van haar boek One for the birds en Natascha van Limpt.


 

JOUW VERHAAL IN EEN MIDDELEEUWSE BUNDEL?

Is schrijven je passie? Heb jij fascinatie voor de Middeleeuwen of wil jij je laten onderdompelen in de donkere periode van 500-1500 na Christus? Dan is dit je kans. De schrijfgroep komt, tien maanden lang, één keer per maand samen om te werken aan de verhalen. Daarnaast werk je één keer per maand aan een Middeleeuws kostuum o.l.v. Gerti de Koeijer van Beleef de Geschiedenis. Ben je niet handig met naald en draad? Dan kun je iemand anders ‘inzetten’ die jouw kostuum maakt.  Aan het eind van het project gaan we het boek in stijl lanceren. Uitgever: Godijn Publishing

Dit unieke project is inmiddels afgerond en heeft in maart 2017 de middeleeuwse verhalenbundel 'Zwaarden van Mist' gelanceerd in kasteel Radboud

Je naam

E-mail

Telefoon

Ja, ik wil graag informatie over 28 Blauwe violenJa, ik wil graag informatie over de middeleeuwse schrijfgroep

Hand

Meer informatie:

19x Soms Niet: lancering najaar 2017

28 Blauwe Violen: zoektocht gestart naar 28 schrijvers

Middeleeuwse schrijfgroep: start waarschijnlijk najaar 2017

Paul_zonder kader