Liesbeth Dekker

Portfolio Categories: Auteurs GP (tot en met 2021).

Liesbeth Dekker (1964) wil als kind al ‘in de reclame’ en bouwt een carrière op als marketeer bij diverse reclamebureaus en als hogeschooldocent. Het is geen toeval dat ze regelmatig wordt ingezet als tekstschrijver. Als intermezzo stort zij zich op een andere passie en zet een stoeterij voor dressuurpaarden op. Met haar derde passie, schrijven, begint zij als negenjarige op een feloranje typemachine van V&D.

Na een aantal probeersels in diverse genres verschijnt in 2013 haar boek HET PAARD met huid en haar, over kleurengenetica. Via dit boek komt ze bij de regionale radio terecht, waarvoor ze regelmatig verhalen schrijft, die zij zelf voorleest. In juni 2019 wordt het boek Onzichtbare Mensen gepresenteerd, waarin vier verhalen van haar hand zijn opgenomen. Ze gaan over armoede nu en twee eeuwen geleden.

Op 25 januari 2020 verschijnt haar thriller Schuldig, als een van de boeken van BOEK10.

Liesbeth is geboren en getogen in de regio Rotterdam, maar woont al weer zo’n 25 jaar in het oosten van het land. Op dit moment woont ze in het buitengebied van een klein dorp aan de Duitse grens, met haar hond, paarden en kippen.

Publicaties bij GP:

  • BOEK10 – Schuldig – 25 januari 2020