Aanbieding!

De heraklesmoorden | Glossy limited edition

Oorspronkelijke prijs was: € 23,99.Huidige prijs is: € 19,99.

LIMITED EDITION | 50 glossy exemplaren | Hand genummerd | Deze glossy thrillers worden LIVE tijdens de Thrillerdag gesigneerd – 9 maart in de Noorderkerk in Hoorn.

Op = Op

Categorieën: ,

Beschrijving

Realiteit en mythologie lijken samen te komen wanneer een moordenaar zich door de twaalf werken van Herakles laat inspireren.

In een zoo worden een leeuw en zijn verzorger op een gruwelijke manier vermoord. In het voorhoofd van de leeuwenverzorger is een Romeinse I gesneden. Als er opnieuw een man wordt vermoord en de politie het Romeinse cijfer III terugvindt, voert hoofdinspecteur Rudi Smeets een race tegen de klok om een vermiste man te vinden die mogelijk het volgende slachtoffer kan zijn.

Om het motief en de dader te vinden, verdiepen Rudi en zijn team zich in de mythologie van Herakles. De druk op Rudi’s team neemt zienderogen toe en de moordenaar lijkt haast ongrijpbaar. Zal Rudi tijdig het tij kunnen keren en voorkomen dat er nog meer genummerde slachtoffers vallen? Want mens noch dier is veilig voor de heraklesmoordenaar…

Herakles is een held uit de Griekse mythologie. Hij is vooral bekend om de twaalf werken die hij heeft uitgevoerd in opdracht van koning Eurystheus. De heraklesmoorden is een boek uit de nieuwe serie ‘De mythosmoorden’ waarbij er telkens een mythologisch verhaal centraal staat.

Alexander behaalde zilver op De Zilveren Strop 2022 – de grootste schrijfwedstrijd voor Nederlandstalige spannende kortverhalen. Eerder won hij samen met drie andere auteurs de schrijfwedstrijd Fatale ontmoeting.

Auteur: Alexander Olbrechts

Extra informatie

Auteur

Alexander Olbrechts

ISBN

978-94-6464-050-2

Jaar van uitgave

2022

Aantal pagina's

415

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De heraklesmoorden | Glossy limited edition” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…