Etúrazar

 29,99

Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze man voelde zo … stil. Roerloos. Als een geest die levensecht voor haar was verschenen en zo vluchtig als de wind kon verdwijnen.

Sinds Aardling Samantha in haar eentje eropuit trok, volgt ze aanwijzing na aanwijzing om haar biologische ouders in de magische wereld Charret-Lûd te vinden. De prehistorische tirotessen zijn haar trouwe metgezellen. Samantha wordt op de voet gevolgd door Dalyrra, leider van de opgeheven Halusir. Groothertog Les Omres, de Wolvenmeester, vraagt haar om met hem mee te gaan naar zijn territorium. Hij wil haar meer leren over haar magische gave, iets wat de Halusir nooit hebben gedaan. Les Omres is niet de enige die interesse heeft in Samantha. Ivaldar Cen, een voormalig heerser van Charret-Lûd, heeft ook zijn oog op haar laten vallen. Waarom?

In dit derde deel van de Charret-Lûd-serie komen lang bewaarde geheimen aan het licht. Wat hebben de Halusir al die tijd verborgen gehouden dat zo afschuwelijk is dat de onthulling ervan Samantha’s leven nogmaals volledig zal veranderen?

Auteur: Rowan Merrin

Extra informatie

Auteur

Rowan Merrin

ISBN

978-94-6464-088-5

Jaar van uitgave

2023

Aantal pagina's

565

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etúrazar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…