Het alexandriet effect | E-book

 9,99

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Terwijl haar vriend voor zijn werk in het buitenland verblijft, maakt verpleegkundige Kim nader kennis met haar Servische buurman Drasko. Korte tijd later, na een heftige dag op haar werk, heeft ze sterk de behoefte aan steun. Zij besluit die avond bij hem op bezoek te gaan. De avond verloopt anders dan verwacht …
Kim heeft geen vermoeden van de duistere kant van Drasko. Jaren geleden was hij betrokken bij de roof van een bijzondere edelsteen in Oost Servië. De voormalige eigenaren zijn hem nu op het spoor en zetten alles op het spel om hun bezit terug te krijgen. Kim raakt onbedoeld betrokken bij een wreed spel vol intriges en een strijd om macht, kracht en vrijheid. Hoe zal het haar vergaan?

Frank van der Heijden was voorheen een consultant in de internationale waterwereld. Thans schrijft hij boeken waarbij hij zijn buitenlandse ervaringen als decor gebruikt. Zijn verhalen kenmerken zich door fictie, maar spelen zich af in het normale dagelijkse leven. De hoofdpersoon overkomt iets, wat ons allemaal zou kunnen gebeuren. Zijn verhalen spreken daardoor een breed publiek aan.

www.frankvdheijden.nl

Extra informatie

Auteur

Frank van der Heijden

Aantal pagina's

376

Jaar van uitgave

2023

ISBN

978-94-6464-156-1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het alexandriet effect | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…