Schimmenstorm

 23,95

“Schimmenstorm” van Garvin Pouw wordt 11 mei gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn. Reserveer alvast een GESIGNEERD exemplaar, wij zorgen ervoor dat er een boek voor je klaarligt tijdens het Boek10 SchrijfEvent (keuze: afhalen) of na de lancering op je deurmat valt (keuze: verzenden). Wil je een speciale boodschap of op naam laten signeren? Geef dit dan door in het winkelmandje.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Een nieuw gevaar teistert de Valta. Woudgeesten en finistra bewegen zich door het magische woud, jagend op een prooi. De zielen van gevallenen werpen zich op de levenden en een tovenaar op een duister eiland spint een geheimzinnig web. Binnen deze grimmige sfeer zoeken Nîve en Aeyen een weg naar de Licht-Val met hun in Viliria gewonnen prijs. Hoe ver kunnen zij komen wanneer de Schimmenstorm gaat razen? En hoe versla je een vijand die dood sterker lijkt te zijn dan levend?

Schimmenstorm is een vervolg op het succesdebuut ‘Schaduwkoningin’ en maakt ook een verbinding met de onlangs verschenen ‘Kronieken van Azeria’. Een spookachtig avontuur, dat zich op de grens begeeft tussen waarheid en perceptie…

Extra informatie

Auteur

Garvin Pouw

ISBN

978-94-92115-99-7

Jaar van uitgave

2019

Aantal pagina's

598

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schimmenstorm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…