Lutteville

 22,99

Categorieën: ,

Beschrijving

1750.  Moord, liefde, verraad. De strijd tussen de macht van het oude geld en de opkomende macht van handelaren en burgers trekt Frankrijk uiteen. In het hertogdom Lutteville bereiken de spanningen een hoogtepunt. De tegenstanders gaan over lijken, niemand is te vertrouwen.

 De dag dat Claire de aanslag op de graaf wil voorkomen, verandert voor altijd haar leven. Om haar stad te beschermen, moet ze uitzoeken wie erachter zit. De enige manier om dat te doen, lijkt trouwen met haar grootste vijand: de verleidelijke en rijke Henry Rancu. Ze probeert een toekomst met hem op te bouwen, zonder haar lot in zijn handen te plaatsen.

 Huurmoordenaar Luc komt naar Lutteville om zijn vrijheid te kopen. Hij verdient aan de machtsstrijd tussen de families en heeft geen enkel medelijden met zijn slachtoffers, tot de slimme Isabelle hem aan zichzelf doet twijfelen. Kan hij zijn opdracht nog uitvoeren als de waarheid boven tafel komt?

 Iris de Lis studeerde Marketing aan de Rotterdam School of Management en heeft een passie voor het vertellen van spannende verhalen. In 2017 wordt ze halverwege een droom wakker. Ze is zo nieuwsgierig hoe het afloopt, dat ze aan haar eerste verhaal begint. Sindsdien is ze niet meer gestopt.

Extra informatie

Auteur

Iris de Lis

ISBN

978-94-6464-123-3

Jaar van uitgave

2023

Aantal pagina's

402

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lutteville” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…