Oog in oog

 22,99

PRE-ORDER NOW!

Anita Kroef lanceert 1 juni haar nieuwe psychologische thriller OOG IN OOG. Kun je niet wachten? Wil je er zeker van zijn dat het boek na de lancering op jouw deurmat valt? Reserveer dan snel een exemplaar.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Op Dani’s droomreis, met haar man en twee tienerdochters door het Afrikaanse Botswana, staat ze plotsklaps oog in oog met haar jeugdliefde Liam. Hij is hun privégids op een meerdaagse safaritocht door de uitgestrekte en verlaten Okavango Delta.
De hernieuwde ontmoeting veroorzaakt spanningen tussen Nick, Dani’s man, en Liam. Ook wordt Dani vanaf dat moment elke nacht geplaagd door akelige dromen. Telkens herleeft ze een traumatisch voorval uit haar jeugd. De dromen dwingen haar onder ogen te zien wat er toen is gebeurd. Waarom vertrok Liam destijds zo plotseling naar Afrika en liet hij haar wanhopig en alleen met een groot probleem achter?
Als ondertussen het safarigezelschap de bewoonde wereld steeds verder achter zich laat, wordt het voortdurend geplaagd door pech en rampspoed. Terwijl de sfeer in het op zichzelf aangewezen reisgezelschap onder druk staat, moet Dani in de afgelegen Afrikaanse wildernis vechten voor haar leven en dat van haar familie.
Lukt het Dani op tijd haar dromen te ontrafelen? Of slokt de onherbergzame Okavango Delta hen samen met haar geheimen voor altijd op?

Anita Kroef (1969) raakte al jong gefascineerd door het Afrikaanse continent en bezocht het al vele malen. De prachtige en ongerepte Afrikaanse natuur en de ontmoetingen met de lokale bevolking vormen vaak de inspiratie voor haar boeken en korte verhalen. Eerder publiceerde Anita de thriller Bloedzuster die zich eveneens in Afrika afspeelt.

Extra informatie

Auteur

Anita Kroef

Jaar van uitgave

2024

Aantal pagina's

Circa 320 (volgt nog)

ISBN

978-94-6464-199-8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oog in oog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…