Verkapt | Luisterboek

 9,95

Beschrijving

VERKAPT

een studente
een aap
hun strijd

 

Ze liep stage bij een palmoliebedrijf in het hart van Borneo. Totdat het te gevaarlijk werd.

De Nederlandse studente Nora krijgt de kans stage te lopen bij een palmoliebedrijf midden in het regenwoud. Vol overgave stort ze zich op haar opdracht: een school oprichten voor de lokale Dayakbevolking. De voormalige koppensnellers willen niets van haar behulpzaamheid weten. En daar hebben ze een reden voor.

In Verkapt neemt Janneke Bazelmans de lezer mee naar de binnenlanden van het hedendaagse Indonesisch Borneo waar de mystieke sfeer en de rauwe randen van de werkelijkheid naadloos in elkaar overgaan.


“Een hedendaagse Max Havelaar” – Tamara Onos, Hebban

“Het is een thriller die van begin tot het einde spannend is. Het geeft op aangrijpende wijze informatie over de oorzaak en de gevolgen van het winnen van palmolie” – Hans van den Eeden, Brabants Dagblad

“Het geeft je als lezer een heel andere kijk op de wereld, het zet je aan het denken” – Moon Kager, Mustreads or Not

“Verkapt is een boeiend geschreven avontuur waarin een langzaam opbouwende spanningslijn zich naar een verrassende ontknoping ontwikkelt” – Cees van Rhienen, ThrillZone


Janneke Bazelmans (1974) is milieujurist en auteur. Zij combineert een juridische adviespraktijk met onderzoek en publicaties. Voor de thriller Verkapt reist zij door Indonesië en logeert bij de Dayaks in West-Kalimantan (Indonesisch Borneo). Verkapt is haar debuut.

Extra informatie

Auteur

Janneke Bazelmans

Jaar van uitgave

2020

ISBN

978-91-78613-97-7

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verkapt | Luisterboek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…