Wat jij niet weet

 16,95

BOEK10|2017 – najaar

WAT JIJ NIET WEET van Cecile Korevaar is 9 december gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn, tijdens de BOEK10 schrijversdag.

Beschrijving

Als twee werelden elkaar raken

De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en mist haar vriendinnen. Al snel blijkt dat er achter de ware reden van de verhuizing een groot geheim schuilgaat. Dit geheim zet haar leven nog verder op zijn kop, maar geeft ook antwoord op vragen. Dan gebeurt er iets afschuwelijks. Wordt haar leven ooit weer hoe het was?
In ‘Wat jij niet weet’ gaat Cecile Korevaar geen enkele confrontatie met de werkelijkheid uit de weg. Ze laat zien wat de gevolgen zijn van eeuwenoude tradities en hoe diep deze verweven kunnen zitten in een cultuur. Hoe verbind je je als tiener aan een wereld die zo anders is dan je gewend bent?

Extra informatie

Auteur

Cecile Korevaar

ISBN

978-94-92115-42-3

Jaar van uitgave

2017

Aantal pagina's

255

Beoordelingen

  1. henk van den boogaard

    dit is een prachtig beschreven realistisch verhaal dat zich afspeelt in een wereld waarvan we hier geen weet hebben en dat boeit vanaf de eerste bladzijde…….

  2. henk van den boogaard

    dit is een prachtig realistisch beschreven verhaal dat boeit vanaf de eerste bladzijde…..

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…