Ordo Entia | Ontstaan

 20,99

Categorieën: , ,

Beschrijving

Het ontstaan van een geheime orde, een zoektocht naar de waarheid, een meisje dat alleen haar doel bereikt door als jongen door het leven te gaan.

Als Hilletjes broer Vranck na een lange tijd van afwezigheid weer voor haar neus staat, start een nieuw leven vol gevaar en mysterie. Het onwaarschijnlijke verhaal waar Vranck mee thuiskomt, brengt hen op het spoor naar de oorzaak van de pestepidemie die gaande is. Een kleine groep mannen trekt eropuit om de mythische wereld ter verantwoording te roepen, om zo een stop te zetten op de ziektegevallen. Voor Hilletje en Vranck zich bij hen kunnen voegen, krijgt Hilletje een waarschuwing: Vanaf nu zul je door het leven gaan als Hille. Je zet de toekomst op het spel als je onthult dat je van het vrouwelijke geslacht bent. Op het moment dat ze zich bij de mannen aansluiten, heeft Hilletje de identiteit van Hille al aangenomen, de identiteit die zij de rest van haar leven blijft behouden. Een gevaarlijke missie volgt, verraad ligt op de loer en banden die zijn ontstaan worden bruut verbroken door de dood. Kunnen Hilletje en Vranck hun missie volbrengen en zo de mythische en de menselijke wereld in balans brengen?

Ordo Entia| Ontstaan is een Young Adult Mythische Fantasy die je meeneemt in een wereld vol mythische wezens, naar het ontstaan van een geheime orde en een plek waar een verborgen identiteit de sleutel naar succes is. Heiligt het doel de middelen?

Auteur: Esmeralda van Belle

Extra informatie

Auteur

Esmeralda van Belle

ISBN

978-94-6464-026-7

Jaar van uitgave

2022

Aantal pagina's

320

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ordo Entia | Ontstaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…