Plots ontwaken

 22,99

4-in-1-thriller

Categorieën: ,

Beschrijving

Spiegel | Roan Botman
De smoorverliefde, horrorfanaat Ruben wordt wakker in een wereld zonder kleur. Zonder geur en zonder geluid. Als hij een pad op wandelt, herinnert hij zich steeds beter wat er is gebeurd en hoe hij in de lege wereld is beland. Wanneer hij een verlaten villa ontdekt, komt hij er steeds meer achter wat echt is en wat niet.

De hond zonder naam | Hans van Es
Het is een gewone dag met een gewone moord. Rechercheur De Haan is op weg naar het bureau, als hij wordt gebeld. Hij moet direct naar de plek van de moord komen. Daar wacht hem een verrassing, die hem voor problemen stelt. Hij moet alles uit de kast halen om dit goed aan te pakken.

Verkeerde genen | Janneke Koehoorn
Na een reeks dramatische gebeurtenissen vertrekt Isa met haar man Edwin en zoon Brian naar Frankrijk. Het gezin heeft rust en tijd nodig om weer nader tot elkaar te komen. Wat echter was bedoeld een ontspannen vakantie, ontaardt langzamerhand in een nachtmerrie. Een verhaal over afscheid, lust en onvoorwaardelijke liefde.

Dodendans | Mirko Schulze
Als de ter dood veroordeelde Jimmie Brooks zo agressief is dat hij een dagelijks gevaar vormt voor zijn cipiers, krijgt hij bezoek van een therapeut die zijn gedrag in betere banen moet zien te leiden. Gaandeweg ontstaat er een bijzondere, explosieve dynamiek tussen de twee mannen en blijkt dat Brooks niet de enige is die worstelt met een zwaar verleden.

Extra informatie

Auteur

4 auteurs

Jaar van uitgave

2024

Aantal pagina's

318

ISBN

978-94-6464-184-4

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plots ontwaken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…