De geschiedenis van mijn lichamen | E-book

 8,99

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Stel dat jouw bewustzijn steeds een ander lichaam nodig heeft om in te overleven. Zodra je in een nieuwe gastheer terechtkomt, begint die namelijk meteen af te takelen. Je speurt daarom altijd naar het volgende geschikte lijf. Een levenslange vloek.

Dit is het lot van Valot Hartman, wiens eigen lichaam kort na de Eerste Wereldoorlog op 10-jarige leeftijd overlijdt. Door zijn aandoening krijgt Valot een intieme inkijk in honderden mensenlevens. Ondanks al deze levenservaring worstelt hij met twee pijnlijke kwesties. Is hij een goed of een slecht persoon? En: kan iemand als hij liefde ervaren?

De geschiedenis van mijn lichamen is een magisch-realistische roman die vragen stelt over wat het betekent om mens te zijn.

Michiel Richards schreef jarenlang scenario’s voor uiteenlopende tv-series, zoals Onderweg naar Morgen, GTST en Grijpstra & De Gier. In zijn verhalen en boeken wisselt hij genres af. Mysterie, sciencefiction, psychologische roman, fantasy en nu een magisch-realistische roman.

Over De man zonder vaardigheden schreef NBD Biblion: ‘Vanaf pagina 1 grijpt hij de lezer bij zijn nekvel (…) Vlot geschreven scenes met dito dialogen (…) ze vormen een fantastische, want haast onvoorstelbare mix van elementen die vernuftig in elkaar gezet zijn.’

Extra informatie

Auteur

Michiel Richards

Jaar van uitgave

2023

ISBN

978-94-6464-166-0

Aantal pagina's

252

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De geschiedenis van mijn lichamen | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.