Radio Transzoeloe

 17,50

Radio Transzoeloe van Wibo Kosters wordt 11 mei gelanceerd in Schouwburg Het Park in Hoorn. Reserveer alvast je boek en wij zorgen ervoor dat er een GESIGNEERD boek voor je klaarligt tijdens het Boek10 SchrijfEvent (keuze: afhalen) of na de lancering op je deurmat valt (keuze: verzenden). Wil je een speciale boodschap of op naam gesigneerd? Geef dit dan door in het winkelmandje.

Categorie├źn: , , Tag:

Beschrijving

Een gehandicapte zendpiraat die droomt van prime time, een teleurgestelde vrouw op zoek naar de liefde van haar leven en een kantoormedewerker in opstand tegen het systeem. Tegen de achtergrond van een kleine Hanzestad worstelen deze drie mensen met hun levens, bijeengebracht door de uitzendingen van piratenzender Radio Transzoeloe. Weten ze zichzelf te overstijgen, of zijn ze gedoemd hun fouten te herhalen?

Wibo Kosters is stadsdichter van Deventer (2017-2019) en schrijft al jaren korte verhalen over cafetariahouders, onmachtige ouders en mensen op een zijspoor van de samenleving. Radio Transzoeloe is zijn romandebuut.

Extra informatie

Auteur

Wibo Kosters

ISBN

978-94-92115-93-5

Jaar van uitgave

2019

Aantal pagina's

260

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Radio Transzoeloe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…