Soms komt niet thuis wat vertrokken is

 22,99

Categorieën: , , ,

Beschrijving

 

De daad is verleden, het teken ervan blijft

Tijdens werkzaamheden op een afgelegen terrein in Vlissingen worden menselijke botten opgegraven. Deze blijken de stoffelijke resten te zijn van Nathalie Schoenen, de dochter van een vooraanstaand politicus. Nathalie was studente aan de zeevaartschool en verdween tweeëntwintig jaar geleden tijdens de millenniumnacht. Onder hoge druk werd naar haar gezocht, maar het onderzoek liep vast. Haar verdwijning is nooit opgehelderd.

Hugo Noot, inspecteur bij de recherche van Vlissingen, hielp als jonge agent mee met de opsporing, totdat hij instortte. Nu wordt hij belast met het heropende onderzoek. Het blijkt dat Nathalie gruwelijk is mishandeld en vermoord. Hij is vastbesloten om gerechtigheid voor Nathalie te vinden.

Hugo en zijn team komen er al snel achter dat tentakels uit het verleden tot in het heden reiken en dat sommige geheimen koste wat het kost begraven willen blijven.

Hoelang kan Hugo zijn eigen geheimen verborgen houden?

 

Soms komt niet thuis wat vertrokken is maakt deel uit van de reeks De Scalda Moorden, een detectiveserie die zich afspeelt in Zeeland, met de Westerschelde als symbolische leidraad.

De auteurs Jos Govaarts en Mark de Groot hebben hun krachten gebundeld om deze reeks te schrijven. Zij schetsen hiermee intrigerende en spannende verhalen waarbij de onderlinge persoonlijke verhoudingen tussen de personages een belangrijke rol spelen.

Scandi noir ontmoet Britse detective in De Scalda Moorden.

Extra informatie

Auteur

Jos Govaarts & Mark de Groot

ISBN

978-94-6464-084-7

Jaar van uitgave

2023

Aantal pagina's

385

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Soms komt niet thuis wat vertrokken is” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…