Sønderho | E-book

 9,99

Bij aankoop van een E-book: kies optie AFHALEN, zodat je geen verzendkosten betaalt.

Beschrijving

Monika Hedegaard, rechercheur bij de politie van Kopenhagen, linkt twee lopende zaken aan elkaar: een vermoorde vrouw die op haar lijkt en een gecodeerde dreigbrief. Vanwege een onverklaarbare DNA-match met haarzelf en het slachtoffer wordt Monika van de zaak gehaald. Samen met haar zus Isabel start ze een eigen onderzoek.

Bij een dossierstudie stuit onderzoeksjournalist Owen Cuperus op het geheime persoonsverwisselingprogramma “GenMedical” uit de Tweede Wereldoorlog. Als hij een link naar Isabel vindt, contacteert hij haar. Dan blijkt dat ze meer raakvlakken hebben dan het onderzoek alleen. Ze bundelen hun krachten om een gevaarlijke tegenstander het hoofd te bieden. Tijdens een confrontatie in een oud laboratorium in Sønderho, een dorpje op het Deense waddeneiland Fanø, komt het verleden opnieuw tot leven en vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Fedor de Groot (1967) wilde al lang een eigen thriller schrijven in de geest van Clive Cussler: leerzaam, spannend en met een vleugje geschiedenis. In “Sønderho” is het hoofdthema de genetica, waar hij veel research naar deed. Samen met zijn vrouw en hond woont hij in een dorp bij Delft. ‘Sønderho’ is zijn debuutthriller.

Extra informatie

Auteur

Fedor de Groot

ISBN

978-94-93233-61-4

Jaar van uitgave

2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sønderho | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…