Spanningsboog

 19,99

De thriller SPANNINGSBOOG van Lonneke Kossen-Groot komt 15 april uit! Je kunt deze roman nu al reserveren, wij zorgen ervoor dat het boek na de lancering op jouw deurmat valt. Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dit dan aan bij de opmerkingen in het winkelmandje.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Gespannen als een boog zit Floor achter het stuur. Klaar om haar door geweld gedomineerde leven voorgoed te verlaten. Er kan niets meer misgaan. Nog een keer kijkt ze door de pikdonkere nacht naar haar appartement. De pees spant zich opnieuw. Het slaapkamerlicht brand, Rudy is wakker. What the fuck!

Sinds de verdwijning van haar broer Thomas is haar leven een hel. Niet alleen blijft ze achter met duizenden vragen, ook verandert haar grote liefde Rudy in een monster. Floor is ervan overtuigd dat hij meer weet over Thomas’ verdwijning, maar als ze ernaar vraagt krijgt ze klappen in plaats van antwoorden. Dan vraagt ze het Thomas zelf.

“Opnieuw schudt hij aan het levenloze lichaam en kijken de blauwe ogen dof, dwars door hem heen.”

Lonneke Kossen-Groot (1975) woont met haar gezin in Noord-Holland. Op jonge leeftijd schreef ze al schriften vol met verhalen, die ze illustreerde met kleurrijke tekeningen.
In 2021 debuteerde ze met haar roman “Nachtmerrie in de polder”. Ze schreef een van de twee novelles in “Stervenskoud” en een kort verhaal in “De Wadden in vogelvlucht”.
Al enkele jaren brengt ze met haar gezin de zomervakantie door in Normandië. Geïnspireerd door de machtige witte krijtrotsen van hoog Normandië en de prachtige bogen, van Falaise d’Aval schrijft ze haar eerste thriller, “Spanningsboog”.

Extra informatie

Auteur

Lonneke Kossen-Groot

ISBN

978-94-6464-109-7

Jaar van uitgave

2023

Aantal pagina's

286

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spanningsboog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…