Sluw | E-book

 9,99

Categorieën: , ,

Beschrijving

Vertrouwen is het grootste bewijs van liefde
Om haar leven weer op de rails te krijgen, vertrekt Day van Eck naar het buitenland voor een nieuwe baan, maar de ware reden is heel anders. De reis moet haar dichter bij de doodsoorzaak van haar moeder brengen. Day gelooft niet in een ongeluk. Wanneer ze in haar moeders dagboek een geheim ontdekt, haalt dat het slechtste in haar naar boven. Met alle gevolgen van dien. Na al die jaren laat ze zich niet meer afschepen en zint op wraak.

 

De lezers over haar spannende romans:

“Ik heb alle boeken van José gelezen en keer op keer overtreft zij zichzelf. Ik kijk nu al uit naar haar nieuwe boek.”
“En weer heeft José Kruijer bewezen een zeer spannende roman te kunnen schrijven. Vlotte dialogen die vloeiend in elkaar over lopen. De prachtige beschrijvingen van het eiland Malta maken dit boek echt tot een pageturner!”
“Wat heb ik weer genoten van dit boek, helaas al in twee dagen uitgelezen, omdat je te nieuwsgierig bent naar het vervolg en ieder vrij moment weer in het boek duikt.”

 

José Kruijer stond met drie titels (Verzwegen, Manzanilla en De weddenschap) in de top 10 bij de verkiezing ‘Beste Nederlandse Vrouwenthriller’. Ook over Verkeerd gegokt ontving ze lovende recensies. Na de lancering van elk boek heeft ze een steeds groter lezerspubliek opgebouwd.

Extra informatie

Auteur

José Kruijer

ISBN

978-94-6464-106-6

Jaar van uitgave

2023

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sluw | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…