Venijnig spoor | E-book

 6,99

Auteur: Anita Kok

Kies bij een E-book de optie AFHALEN, zodat je niet onnodig verzendkosten betaalt. De downloadlink is 28 dagen geldig.

Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Hannah verhuist samen met haar man Matthijs en hun tweeling Mees en Merlin naar een tuindersgebied. Een biologische kwekerij opzetten is hun grootste wens. Een nieuwe start op een mooie plek. De tuinders zijn echter heer en meester in dit gebied en zitten hier niet op te wachten. Hannah houdt zichzelf voor dat de gemeenschap tijd nodig heeft om hun gezin te accepteren, maar ze heeft het gruwelijk mis. Haar leven neemt een verschrikkelijke wending wanneer er iemand wordt vermoord. Hannah is verdachte in de moordzaak. Ze beweert onschuldig te zijn en doet er alles aan om achter de waarheid te komen. Als er gevaar dreigt voor haar naasten ziet ze geen uitweg meer. Geeft ze de strijd op? Of komt Hannah achter de weerzinwekkende waarheid?

Anita Kok(1965) geeft teken-, schilderles en creatieve workshops onder de vlag van haar bedrijf Koktales. Ze heeft meerdere korte verhalen gepubliceerd, o.a in: “Paal 15” en “De storm van 2020”. Ze woont in een tuindersgebied en dit motiveerde haar om deze spannende roman te schrijven.
“Venijnig spoor” is haar debuutroman

Extra informatie

Auteur

Anita Kok

Jaar van uitgave

2020

ISBN

978-94-93233-22-5

Aantal pagina's

306

Beoordelingen

 1. Tonny Savenije

  Mooi debuut!
  Na een aantal spannende korte verhalen te hebben gelezen, was ik nieuwsgierig geworden naar dit boek van Anita.
  Het leest lekker weg en blijft spannend. Af en toe vond ik het verspringen van het perspectief van Hannah naar zij wat verwarrend.
  Het speelt zich af in een gebied, dat vergelijkbaar is met dat waar ik regelmatig doorheen fiets. Ik kijk vanaf nu met heel anderen ogen naar de kassen en schuren daar. Het laat dus een blijvende indruk achter.

 2. Jardy

  Ik heb het boek als e-book mogen lezen.
  Anita heeft een prettige schrijfstijl. Het boek leest makkelijk weg en er zit vaart in het verhaal. Voor iemand die net als ik minder aan lezen toekomt dan gewenst is dat ideaal, je pakt de draad zo weer op.
  Het verhaal is spannend en je wordt steeds geprikkeld om verder te lezen.
  De personages zijn herkenbaar en het onderwerp vernieuwend. Leuk om er ook nog eens iets van op te steken!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…