Water en Wolfskers | E-book

 6,99

Auteur: Anke Verbraak

LET OP! Kies bij een E-book de optie AFHALEN, zodat je niet onnodig verzendkosten betaalt. De downloadlink is 28 dagen geldig.

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Britt is een succesvol makelaar. Vanaf haar studententijd is Michiel haar steun en toeverlaat, totdat hij meer wil. Hun oude vriendschap is uitgegroeid tot liefde. Maar dan duikt Oscar op, een oude jeugdliefde van Britt. Hij wil een huis kopen, zegt hij. Of wil hij de draad van jaren terug weer oppakken? Wanneer Britt hem confronteert met het verleden, schrikt hij terug. Hun samenzijn eindigt in een drama. Tegenover Michiel zwijgt Britt over haar ontmoeting met Oscar. Michiel wordt tot razernij gedreven bij het idee dat er meer speelde tussen hen beiden. En dat heeft verstrekkende gevolgen.

“Een harde plons. In mijn hoofd waarschijnlijk harder dan in werkelijkheid te horen. Het water spat hoog op. Ik voel de druppels op mijn benen. Een eend klapwiekt luid snaterend het water uit. In het halfduister scheert hij langs me heen. Ontzet staar ik naar het water, mijn ene hand voor mijn mond geslagen, terwijl ik in de andere nog steeds het busje haarspray vasthoud”.

“Water en wolfskers leest als een snelstromende rivier. Spannend tot de laatste zin. Absolute afrader voor lezers met zwakke zenuwen!”
Hetty Kleinloog, toneel – en romanschrijver van o.a. Volle kracht en Volle bloei.

Anke Verbraak is afkomstig uit Roosendaal en woont met haar gezin in Nieuwegein. Hoewel ze werkt als reorganisatieadviseur, kan ze zich een leven zonder schrijven niet voorstellen. Inmiddels heeft ze diverse publicaties van korte verhalen op haar naam staan. Andere korte verhalen en columns zijn te vinden op www.ankeverbraak.nl. Water en Wolfskers is haar debuutroman.

Extra informatie

Auteur

Anke Verbraak

Jaar van uitgave

2020

Aantal pagina's

258

ISBN

978-94-9323308-9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Water en Wolfskers | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…