Verkeerd gegokt

 20,99

Categorieën: ,

Beschrijving

Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen,
dan een perfect pad van een ander

Dian Fabel gooit het roer om en biedt zich aan als huisoppas in het buitenland. Vanuit diverse bestemmingen presenteert ze haar reisprogramma “Dian on tour” en schrijft ze reisboeken. Door een onverwachte wending in haar leven reist ze af naar Malta. Een eiland waar ze nooit meer naar wilde terugkeren. Ze krijgt te maken met de duistere kant van haar huisgenoot en probeert achter de waarheid te komen. Dian raakt verstrikt in zijn wereld. Met alle gevolgen van dien.

Over de auteur:
José Kruijer werkt met heel veel plezier in het basisonderwijs. Ze debuteerde in 2017 met de roman Verzwegen, waarmee ze de 2e prijs won bij de verkiezing “Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2017”. Ook voor haar andere boeken Manzanilla en De weddenschap ontving ze lovende recensies.

De pers over De weddenschap:
Moon Kager (Mustreads or not)
Haar karakteristieke vlotte schrijfstijl en de verhaallijn die door zijn sterk opgebouwde spanningsboog de lezer nieuwsgierig houdt van begin tot het einde, zullen bij liefhebbers van de spannende romans van bekende Nederlandse auteurs zoals Carla de Jong, Patricia Snel en Esther Verhoef zeker in de smaak vallen.

Hanneke Tinor-Centi (literair agent en boekmarketeer)
Kruijer weet de spanning prima op te bouwen en toe te werken naar een verrassende finale. Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat deze auteur haar dialogen op zeer natuurlijke wijze weet te presenteren, waarbij ze uitstekend overschakelt op de taal van de spreker.

Extra informatie

Auteur

José Kruijer

Jaar van uitgave

2021

ISBN

978-94-93266-20-9

Aantal pagina's

360

Beoordelingen

 1. Annemiek van Kleef

  Wat heb ik weer genoten van dit boek, helaas al in 2 dagen uitgelezen omdat je te nieuwsgierig bent naar het vervolg en ieder vrije moment weer in het boek duikt.
  Dit boek is erg aan te raden kan nu al niet wachten op het volgende boek!

 2. Josine

  Ik vind dit boek echt een aanrader, met als enige nadeel dat ik het door de fijne schrijfstijl en het verhaal snel uit had.. Knap gedaan van de schrijfster zoals het verhaal is opgebouwd en in elkaar zit.

 3. Leslie

  Wanneer je begint met lezen kom je direct in allerlei mysteries terecht. Je moet weten hoe het afloopt. Dit spannende boek is gelijk een soort reisgids over Malta en Praag. Vlot geschreven, makkelijk te lezen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…