Anno Domini 892 | rauw geluk

 15,95

Beschrijving

Anno Domini 892

rauw geluk

Anno Domini 892 neemt je mee naar de vroege middeleeuwen. In de tijd van de Vikingen, monniken, oplichters, pelgrims, koningen en onderdanen manifesteert het rauwe geluk zich in de donkere krochten van het bestaan van toen. Beleef het zelf in vijfentwintig bijzondere verhalen over deze inspirerende periode.

Umars opdracht | Hay van den Munckhof
Aan de galg eindigen alleen de laagste misdadigers. Voor een paleiswacht is het de ultieme schande om zo te sterven in plaats van door het zwaard.

In de stilte van de kloostertuin | Marc Kerkhofs
Als de macht toeneemt, hetzij geestelijk of werelds, verraadt men de stem van het eigen geweten allengs voor de verleidingen die de duivel met gulle hand uitstrooit over deze zondige wereld.

Duivelse vrouwen | Karin Wilterdink & Sanne Muller
‘Een zigeunermeisje!’ ging Fridolf verder, ‘zo toegetakeld en misvormd dat haar ouders haar moederziel alleen lieten. Jarenlang zwierf zij door de bossen, tot mijn pad de hare kruiste.’

Anno Domini | rauw geluk

Het vergeten verhaal over heidenen, handelaren, duivelbanners en volksverhuizingen.

Van elk verkocht boek, gaat een deel naar de NKS (Nederlandse Kastelen Stichting).

Extra informatie

Auteur

Anne-Rose C. Hermer, Arne Hempenius, Arwen Mannens, Caroline Staelens, Claudia Lindhout, Dennis de Graaf, Ernst Borse, Esmeralda van Belle, Hay van den Muckhof (2x), Hélène Willems, Hendrik van Oordt, Ilona Poot, Isabelle Smit, Jack Schlimazlnik, Joost Uitdehaag, Karin Wilterdink, Killian McNeil, Marc Kerkhofs, Martin van Meurs, Mike Jansen, Rick Vermunt, Robin bosch, Ronald van Assen, Sandrine van der Velde, Sanne Muller

Aantal pagina's

254

Jaar van uitgave

2017

ISBN

978-94-92115-41-6

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anno Domini 892 | rauw geluk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…