Judith de Laat

Portfolio Categories: Auteurs GP (2022 tm 2024).

Judith de Laat (1979) is van origine journalist en werkte bij actualiteiten- en educatieve televisieprogramma’s, waar ze vooral mensen portretteerde met een persoonlijk verhaal. Sinds 2005 werkt ze als communicatieprofessional bij non-profit organisaties in de gezondheidssector waar storytelling altijd een belangrijk onderdeel is van haar werk.

Haar debuutroman Vergeet me (2020) schetst een indringend beeld van de invloed van Alzheimer en werd enthousiast ontvangen door onder andere Alzheimer Nederland. Voor de verhalenbundel Bekroning (2022) schreef ze de novelle In haar eigen wereld, een ontroerend verhaal die verder gaat waar ‘Vergeet me’ stopte. Ook in haar nieuwste roman Wat weg is (2022) gaat deze auteur gevoelige thema’s en psychologie niet uit de weg. Deze roman vertelt de verhalen van twee mensen die beiden worstelen met rouw en verlies.

www.judithdelaat.com

Schrijven en publiceren bij Godijn Publishing maakt van Judith een gelukkig mens, maar dat was ze al. Ze woont met haar man en drie prachtige kinderen (én een lieve hond) in een heerlijk huis aan de rand van Nieuwegein.

Publicaties bij GP: