Oli Veyn

Portfolio Categories: Auteurs GP (tot en met 2020).

Oli Veyn woont samen met haar man en drie kinderen in Berkel-Enschot en heeft een reguliere baan in het klinisch geneesmiddelenonderzoek. In haar jeugdjaren verslindt ze boeken met als favoriet Duco’s gevleugelde dromen. In de zomer van 2014 begint ze met schrijven wanneer ze een boek veel te snel uit heeft en ze geen ander boek kan vinden die aan haar verwachtingen voldoet. Ze besluit om het boek dat ze zoekt, zelf te gaan schrijven.  Om haar schrijfvaardigheden te verbeteren, doet ze mee aan schrijfwedstrijden. Ze eindigt hoog met een verhaal en een manuscript, de bevestiging die ze nodig heeft om haar boek af te schrijven.
Haar favoriete genres zijn Fantasy en Young Adult met een flinke dosis romantiek. Dit zijn ook de verhalen die ze zelf het liefste schrijft. Schrijven is haar passie en haar grootste wens is een boek uit te brengen waarin lezers zich kunnen verliezen, net zoals zij dat zelf graag doet.

Haar motto is love to read, born to write, want ook als is de liefde voor lezen nog zo groot, het is het schrijven dat haar vleugels geeft.

Publicaties bij GP: