Titia Muizelaar


Titia Muizelaar is in 1948 geboren in Amsterdam. Vanaf het moment dat zij kan lezen, is dat haar favoriete bezigheid. Vooral de boeken die haar vader uit de bibliotheek haalt. Later leest zij allerlei genres en is een liefhebber van films.

Al vroeg schrijft zij korte verhalen over de dingen die zij ziet, opmerkt of leest. Ze gaat werken als freelance televisie-regieassistente en heeft met haar tweede echtgenoot een televisie-productiebedrijf. Ze verhuist met haar gezin naar Friesland. Na haar scheiding en de opheffing van haar bedrijf werkt ze als verslaggeefster bij een lokale krant. Al gauw spreken de achtergrondverhalen haar aan.
In 2010 verhuist ze naar Hoorn waar een krantenartikel over Elly Godijn haar aandacht trekt: ‘Mijn droom is om een eigen boek uit te geven’. Dat wil Titia ook en ze sluit zich aan bij de schrijfgroep “Boek Schrijven”. Van een idee een compleet verhaal creëren, is zoiets moois. Het boek waaraan ze jaren geleden is begonnen, schrijft zijn bij de schrijfgroep af.

Titia woont in Hoorn, zij gaat als single door het leven, heeft drie zonen, twee schoondochters, een schoonzoon en vijf kleinkinderen.

Publicaties bij GP: