Carla Scheepstra : “Doodgewoon”

 18,95

“Doodgewoon” van Carla Scheepstra wordt 29 september gelanceerd in Schouwburg Het Park, tijdens SchrijfEvent BOEK10. Wil je het boek niet missen? Je kunt het boek alvast reserveren en wij zorgen dat het boek 29 september voor je klaarligt in de schrijversfoyer (keuze: ophalen) of na de lancering op je deurmat ploft (keuze: verzenden).

Young Adult auteur Carla Scheepstra heeft iets met zombies. Maar wat? Vraag het haar persoonlijk 29 september!

Beschrijving

Wat gebeurt er als je overlijdt? Ga je naar een zalig rijk of word je wakker op een koud en kil kerkhof met zombies die zich liever opgestanen noemen? Op een plek  waar de dood, die een hein wordt genoemd, een oogje in het zeil houdt en problemen oplost. De hein wordt zorgvuldig gekozen door de opgestanen en krijgt de titel grafmeester.
Destiel is een zeventienjarige jongen die volop van het leven geniet. De laatste dagen gebeuren er vreemde dingen in zijn leven en hij denkt zelfs dat hij een zombie ziet. Wat hij niet weet, is dat hij een gen heeft dat essentieel is om een Hein te worden. Zonder dat hij het merkt, ondergaat hij een transformatie en wordt hij overvallen door vreemde pijnklachten.
Wanneer hij bij een begraafplaats valt met zijn fiets, maakt hij kennis met de opgestane Ramon. Hierdoor gaat er voor hem een nieuwe wereld open en leert hij een kant van zichzelf kennen die hij liever niet had ontmoet.
Ramon heeft een missie en kan Destiel goed gebruiken, maar Destiel wil alles zo snel mogelijk vergeten…

Wie zegt dat de dood het einde is?

Extra informatie

Auteur

Carla Scheepstra

ISBN

978-94-92115-69-0

Jaar van uitgave

2018

Aantal pagina's

Circa 300 (volgt nog exact)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carla Scheepstra : “Doodgewoon”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…