De schaduw van Laela

 18,99

DE SCHADUW VAN LAELA wordt 11 februari gelanceerd tijdens SchrijfEvent Boek10. Je kunt deze Fairytale roman al bestellen, wij zorgen ervoor dat het boek na de lancering op jouw deurmat valt. Wil je een gesigneerd exemplaar? Vermeld dit dan in het winkelmandje bij OPMERKINGEN.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Na de dood van de doortrapte heerser Morissa, en haar al even wrede dochter Ciardha, lijkt er een periode van welvaart aan te breken voor de inwoners van Invisia. Helaas is de voorspoed van korte duur. Er loeren nieuwe gevaren die niet alleen de mensen in hun voortbestaan bedreigen. De verschillende volkeren slaan de handen ineen om een catastrofe te voorkomen. Allianties worden gesmeed, nieuwe vijanden duiken op en oude bondgenoten blijken minder betrouwbaar dan gedacht. Kan het naderende onheil op tijd worden afgewend?

De schaduw van Laela is de opvolger van De tranen van de eenhoorn en vormt met een aantal andere vertellingen De verhalen uit Invisia. De verhalen spelen zich af op een verborgen deel van de aarde dat wordt bevolkt door bekende rassen als mensen, elfen, dwergen, aardmannen en trollen, maar ook door andersoortige wezens zoals smorgels, arachnieten en mockels. Alles draait om klassieke fantasy thema’s als de strijd tussen goed en kwaad, opoffering en vriendschap. Onderwerpen als angst, depressie en drankmisbruik worden niet geschuwd.

Auteur: Ronald van Assen

Extra informatie

Auteur

Ronald van Assen

ISBN

978-94-6464-076-2

Jaar van uitgave

2023

Aantal pagina's

250

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De schaduw van Laela” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…