Tequila Sunrise | E-book

 9,99

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Haar hart is groot genoeg, het zijne is vol geheimen

De 31-jarige Daphne is toe aan een nieuwe fase in haar leven. Haar vriend Thom ook, alleen ligt die van hem aan de andere kant van de wereld. Als Thom zonder overleg de verhuizing doorzet, beseft Daphne opnieuw hoe scheef de verhoudingen zijn in haar relatie. Ze neemt het ingrijpende besluit om niet met hem mee te gaan, al betekent dit dat ze berooid en met een onvervulde kinderwens achterblijft in Nederland.
Met hulp van haar beste vriendinnen Jens en Anne probeert ze de draad van het leven op te pakken. Dat valt niet mee. Haar vriendinnen hebben ieder hun eigen mening over wat verstandig is en Thom accepteert niet dat hij Daphne kwijt is.
Opstandig stort ze zich in het eerste romantische avontuur dat op haar pad komt. De onbehouwen Renko is jong, passievol … en heeft een geheim dat Daphne keihard confronteert met haar verleden.

Tequila Sunrise is een roman die laat zien dat onvoorwaardelijke liefde je soms over je eigen grenzen kan voeren.

“Wat bezielt haar om met zo iemand af te spreken? Vergeleken bij de keurige zakenman in driedelig grijs is deze Renko een roofdier. Een zwarte panter, op zoek naar een prooi.”

Auteur: Julia Ran

Extra informatie

Auteur

Julia Ran

ISBN

978-94-6464-075-5

Jaar van uitgave

2023

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tequila Sunrise | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…