Bloedzuster | E-book

 6,99

Auteur: Anita Kroef

Heb je alleen E-books in je winkelmandje? Kies dan voor de optie AFHALEN, zodat je geen verzendkosten betaalt.

Categorieën: , , , ,

Beschrijving

“Voor de zoveelste keer keek Noor over haar rechterschouder naar de stoffige weg achter haar. De witte terreinwagen achtervolgde hen al minstens een half uur. De glanzende lak van de splinternieuwe SUV schitterde in de felle Afrikaanse zon. Ondanks de benauwde hitte in het overvolle taxibusje, voelde ze hoe een koude rilling langs haar ruggengraat omhoog kroop”.

Als de 23-jarige Samantha vanuit haar vertrouwde Brabantse dorp naar Zuid-Afrika vertrekt om haar hartsvriendin Noor te bezoeken, blijkt zij spoorloos verdwenen. Angstig en vol twijfels gaat ze naar haar op zoek, maar wie kan ze vertrouwen in dit onbekende land? Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds onwaarschijnlijker dat haar vriendin nog in leven is. Dan ontdekt Samantha dat Noor iets op het spoor was. Hoe meer ze te weten komt, des te gevaarlijker het wordt. Lukt het Samantha haar vriendin op tijd terug te vinden? Bloedzuster is een spannende thriller over de zoektocht van een Nederlandse jonge vrouw naar haar vermiste hartsvriendin in het onbekende en gevaarlijke, maar mooie Zuid-Afrika.

Anita Kroef (1969) raakte al jong gefascineerd door het Afrikaanse continent en maakte op haar vele reizen kennis met diverse Afrikaanse landen en culturen. Samen met haar vriend woont ze op het Brabantse platteland, waar ze volop geniet van de mooie omgeving. Bloedzuster is Anita’s debuutthriller.

Extra informatie

Auteur

Anita Kroef

Jaar van uitgave

2020

ISBN

978-94-93233-48-5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloedzuster | E-book” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…