Krassen op aarde

 19,99

Auteur: Paul Thuis

Categorieën: , , ,

Beschrijving

“De militair smakt op de grond en het parachutedoek dwarrelt over zijn lichaam. De brandende heli komt vlak naast hem tot stilstand en zijn parachute vat vlam”

Laat dit aan niemand lezen.

Militair commando Jules Hanson gaat op zoek naar de oorzaak van de helikoptercrash in Afghanistan, nadat hij ’s avonds laat een urgent e-mailtje van zijn beste vriend John ontvangt. Jules komt, samen met zijn vriendin Carey, terecht in een wereld van corruptie, moord en belangenverstrengeling. Tegen het decor van een militaire missie en de bezuinigingen bij defensie spelen werkelijkheid en illusie van computergames door elkaar. Gevoel van gerechtigheid speelt op en voordat Jules het weet, zit hij tot aan zijn nek in een politiek en militair steekspel. In de jacht naar de waarheid, krijgt Jules hulp uit onverwachte hoek…

Integriteit versus loyaliteit, een moreel dilemma in een militaire setting.

Paul Thuis werd geboren in Nijmegen en woonde tijdens zijn jeugd op Curaçao. Hij studeerde elektrotechniek en bedrijfskunde en is al jaren werkzaam als lid van een management team van een grote corporatie. In 2020 debuteert hij met Krassen op aarde.
Winnaar van de Tomas Ross Crime schrijfwedstrijd, 2014

Extra informatie

Auteur

Paul Thuis

Jaar van uitgave

2020

Aantal pagina's

424

ISBN

978-94-93157-91-0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krassen op aarde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…