Omwille van de soort

 20,99

Categorieën: ,

Beschrijving

Stel je een ideale wereld voor waarin alles klopt, waarin voor iedereen wordt gezorgd en geluk vanzelfsprekend is. En stel je dan ook eens voor dat die wereld door een nog onbekende oorzaak compleet ontregeld raakt. Dat honger, ziekte en wantrouwen mens en dier bedreigen. Het evenwicht is zoek en het recht van de sterkste heerst.

Omwille van de soort is een literaire pageturner. Luc Vandromme schetst een situatie die in de toekomst speelt, maar herkenbaar dicht tegen vandaag aanleunt. Hoe goed we het ook met elkaar voor hebben, wanneer economische belangen om de hoek komen kijken, raken idealen en menselijke waarden in de verdrukking.
Omwille van de soort is een waarschuwing, maar bovenal een psychologische roman die bijt, snijdt en verontrust. Een opmerkelijk boek dat nazindert.

Luc Vandromme (België, 1961) is pedagoog, schrijver, beeldend kunstenaar en jazz-zanger. Eerder publiceerde hij vijf romans. De verschillende kunstdisciplines ziet hij als een middel om beelden te creëren. Zijn artistieke werk beschouwt hij als een onlosmakelijk geheel, waarbij zijn hoofdaandacht uitgaat naar het schrijven. Daarin vinden zijn verbeelding en zijn ‘stem’ hun diepste uitdrukking.

Extra informatie

Auteur

Luc Vandromme

ISBN

978-94-93266-29-2

Jaar van uitgave

2021

Aantal pagina's

382

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omwille van de soort” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…