Vrouwenmantel

 20,99

PRE-ORDER NOW! VROUWENMANTEL van Anita Kok.

Lancering 7 mei 2023

  • Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dit aan in het winkelmandje en ze worden 7 mei persoonlijk door Anita voor jou gesigneerd.
  • Na 7 mei ploft deze spannende roman op jouw deurmat!
Categorieën: , ,

Beschrijving

Een mindfulness retraite vol sidderende spanning.

Als vrouwencardioloog Claire door haar man wordt ingeruild voor de jongere Chantal gaat ze op een mindfulness retraite voor vijftig plus vrouwen. Ze hoopt, naast ontspanning en rust, haar eigenwaarde terug te krijgen. Door de jaren heen heeft ze zichzelf weggecijferd voor haar gezin, haar werk en is ze kwijtgeraakt wie ze is.

Tijdens deze week komt ze er echter al snel achter dat sommige vrouwen een hele andere reden hebben om mee te doen aan deze week. Duistere geheimen spelen een rol. Wat hebben de mannen die ze tegenkomen in de plaatselijke kroeg hiermee te maken? Iedereen lijkt een verborgen agenda te hebben. Als een van de deelnemers wordt vermoord, vraagt Claire zich af of het een vergissing is en zij het beoogde slachtoffer is. Claire vreest voor haar leven.

Deze retraite verandert voor Claire langzamerhand in een grimmig schouwspel waarin iedereen een rol lijkt te spelen en niemand echt is. Wie zal deze nachtmerrie overleven?

 

Auteur: Anita Kok

Extra informatie

Auteur

Anita Kok

ISBN

978-94-6464-115-8

Jaar van uitgave

2023

Aantal pagina's

292

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrouwenmantel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…