Sluimerend kwaad

 19,99

“Sluimerend kwaad” wordt 9 oktober gelanceerd. Je kunt het boek al reserveren, wij zorgen ervoor dat het na de lancering (9 oktober) op jouw deurmat valt. Wil je een gesigneerd exemplaar? Vermeld dit in het winkelmandje bij opmerkingen.

Beschrijving

De mensheid is tot de meest gruwelijke daden in staat. Onze geschiedenis is een bloeddorstige aaneenrijging van moord en doodslag, marteling en wraak. In sommige eeuwen overheerst de duisternis, die zich als een olievlek over de wereld verspreidt en iedereen op zijn pad verslindt.

In ieder mens schuilt een monster. Het kwaad in ons sluimert, er is weinig voor nodig om het te wekken. Geduldig wacht het zijn kans af om toe te slaan. Dan komt onze ware aard naar boven. Wat in het verborgene ligt, wordt zichtbaar. En hoe …

Sluimerend kwaad bevat drieëndertig verhalen. Sommige zijn grof, gruwelijk en misschien schokkend. Andere sprookjesachtig, surreëel of absurdistisch. Eén ding hebben ze gemeen: in alle verhalen speelt het kwaad een hoofdrol. Onder de juiste omstandigheden veranderen onschuldige mensen in nietsontziende beesten. Het kwaad is ontwaakt.

Auteur: Ronald van Assen

Extra informatie

Auteur

Ronald van Assen

ISBN

978-94-93233-44-7

Jaar van uitgave

2021

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sluimerend kwaad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…