Esmeralda van Belle : “Ordo Entia | Openbaring”

 16,95

“Ordo Entia | Openbaring” van Esmeralda van Belle wordt 29 september gelanceerd in Schouwburg Het Park, tijdens SchrijfEvent BOEK10. Wil je het boek niet missen? Je kunt het boek alvast reserveren en wij zorgen dat het boek 29 september voor je klaarligt in de schrijversfoyer (keuze: ophalen) of na de lancering op je deurmat ploft (keuze: verzenden).

Young Adult auteur Esmeralda van Belle ontmoet je graag 29 september en vertelt jou meer over deze geheimzinnige orde!

Categorie├źn: , , , Tags: , ,

Beschrijving

Een geheimzinnige brief, een ontmoeting in het holst van de nacht en een bijzondere uitnodiging. Het startsein voor het nieuwe leven van Jeroen.
De dood van zijn vader blijkt geen ongeluk met een straathond te zijn, zoals Jeroen altijd is verteld. Hij is omgekomen tijdens een missie van Ordo Entia, een geheime genootschap, waarvoor hij werkte. Jeroen wordt gevraagd zijn plek in te nemen bij het eeuwenoude Ordo Entia, dat de balans tussen de menselijke wereld en de mythische wereld in stand houdt. Ondanks de afkeuring van zijn moeder neemt hij de uitnodiging aan. Daar ondervindt hij dat de wereld die hij kent slechts een klein deel is van de werkelijke wereld.

Ordo Entia | Openbaring is een YA Urban Fantasy die je meeneemt in een wereld vol mythische wezens, familiegeheimen en een strijd tussen goed en kwaad. Of is de wereld eerder grijs dan zwart-wit?

Extra informatie

Auteur

Esmeralda van Belle

ISBN

978-94-92115-67-6

Jaar van uitgave

2018

Aantal pagina's

Circa 250 (volgt nog exact)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esmeralda van Belle : “Ordo Entia | Openbaring”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…