Het lot van de storm | E-book

 9,99

Categorieën: , , ,

Beschrijving

Doodskisten lagen verspreid als de kaarten die uit de hand van een goochelaar waren ontsnapt. Sommige waren gebarsten, maar deze sarcofaag van staal voor hen, deze niet. Bleke vingers wurmden zich door een kier bij de deksel en zetten zich schrap. Met een vloek bevrijdde de onsterfelijke engel zich uit haar graf.

Onder de eeuwig brandende zon, midden op het eiland Shaemuut, ligt een stad die is opgebouwd door mensenhanden. Hier raakt Xander onwillig betrokken in noodlottige plannen. Zijn beproeving zal zijn lot verstrengelen met anderen en tezamen doen ze een ontdekking die hun levens voor altijd zal tekenen.
Wanneer de karavaan van haar vader slachtoffer wordt van een misdrijf, voelt de katachtige Elaria zich gedwongen een onderzoek te starten. Haar keuzes brengen haar bestaan in gevaar, maar ze zal niet rusten tot ze de waarheid heeft gevonden.

Duizenden jaren geleden vernietigden de heersers van de wereld bijna hun planeet. Nu gedijen jonge rassen op en onder een gebroken aardoppervlakte. Het is echter een kwestie van tijd tot oude machten terugkeren en hun ambities de wereld opnieuw zullen verwoesten.

Het Lot van de Storm is de debuutroman van Geert-Jan Volp. Dit heroïsche fantasyverhaal verrijkt de klassieke fantasy met elementen van detective fictie. Het verhaal omvat universele en hedendaagse thema’s, zoals zelfontplooiing, vriendschap, vertrouwen en verraad.

Auteur: Geert-Jan Volp

Extra informatie

Auteur

Geert-Jan Volp

ISBN

979-94-6464-093-9

Jaar van uitgave

2023

Beoordelingen

 1. Lie F.

  Ik las voor Godijn Publishing “het lot van de storm”, geschreven door Geert-Jan Volp

  Stormslot op het eiland Shaemuut, wordt bewoond door mensen, goblins, dwergen, spinnen en felines.
  Er heerst geen rust op het eiland.
  Mensen zoeken naar duiding en worden door grijshuiden achterna gezeten. Spinnen sturen hen richting ondergrond waar dwergen heersen en proeven worden afgeroepen.
  Katachtigen bezoeken steden om hun handelswaren te kunnen verkopen, ruilen eigenlijk. De “gouddroom” helpt alles om zeep. De karavaan wordt ingeslapen en beroofd. Hierdoor ontstaat deling en verandering van heerser. Katten, een dwerg en enkele mensen verlaten Shaemuut voor het te laat is.

  Een moeilijk boek, moeilijk onderwerp. Afwisselend zit je tussen dwergen en katten.
  Maar wel een aanrader in zijn genre.
  Gaf het 3 sterren….

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…